4pijlersbig


4pijlersregie regie Als regisseur voel ik me als een vis in het water. Ik weet wat ik wil en kan dat effectief aan mijn ploeg overdragen. Ik durf te experimenteren. Ik leg de lat hoog en hecht, naast duidelijke filmtaal en kwalitatief hoogwaardige beelden, waarde aan een brede toegankelijkheid en inhoudelijke verdieping. eindredactie eindredactie Als eindredacteur heb ik veel baat bij mijn jarenlange ervaringen als researcher en regisseur. Ik houd van dienend leiding geven en neem graag de verantwoordelijkheid voor het eindproduct op me. In deze functie combineer ik artistiek en productief leiderschap, terwijl ik ook zo veel mogelijk aansluit bij de nieuwe manieren van media-gebruik. 4pijlersstudie2 research Als researcher ben ik begonnen in de televisiewereld en nog altijd heb ik een zwak voor dat werk. Goede documentaires vallen of staan met een goede research, variërend van literatuur onderzoek tot participerende observatie.

Nieuwsgierigheid, respect, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn de eigenschappen van een goede researcher. En daar ben ik er één van.
pijlers studie studie Naast mijn televisiewerk ben ik Cultuur Wetenschappen gaan studeren, een studie die ik enorm inspirerend vind. Naast een persoonlijke verrijking, vind ik dat deze studie mijn televisie werk in positieve zin beïnvloedt.

Cultuur Wetenschappen speelt zich af op het terrein van de cultuurgeschiedenis, filosofie, kunstgeschiedenis en letterkunde en geeft dus verdieping aan mijn werk als regisseur, eindredacteur en researcher.
ap documentaires realitytv
tm kwaliteiten
inspiratiebronnen contact